Acné


Acné is het meest voorkomende huidaandoeningen. Het wordt veroorzaakt door een ontsteking of verstopping van de talgklieren in de huid. Iedereen heeft er wel eens last van gehad in meer of mindere mate. Acné kan erfelijk zijn, je kan het krijgen door hormonen, medicatie, stress (psychologisch), invloeden van bepaalde omgeving of het gebruik van vette, huid afsluitende producten.

 

Elke acné huid kan per persoon verschillend zijn. Het wordt afgeraden om puistjes zelf uit te knijpen. Hiermee kan je je huid beschadigen en meer bacteriën verspreiden, waardoor je nóg meer bacteriën kan verspreiden en meer ontstekingen kan veroorzaken. Het is daarom belangrijk om een acné huid professioneel te laten behandelen. Om uw huid optimaal te verbeteren en/of huidproblemen te voorkomen is één schoonheidsbehandeling niet voldoende voor het gewenste resultaat. Daarom is het van groot belang om een frequentie aan te houden in onze salon. Op basis van uw huidanalyse wordt er een aangepast behandelplan en behandeladvies gegeven. Daarbij adviseren wij u om thuis ook met onze producten speciaal de acné huid te verzorgen voor het beste resultaat.

 

Nadat de huid uiteindelijk rustig is geworden adviseren wij om niet te stoppen met de behandeling. Het is belangrijk om een frequentie van de acné behandeling af te bouwen om uw gezonde huidconditie te behouden of uw huidstructuur nog meer te verbeteren.

Bijvoorbeeld: 1 behandeling in de 3 weken > 1 behandeling in de 4 weken > 1 behandeling in de 6 weken > 1 behandeling in de 8 weken.