Inhoud Schoonheidsbehandeling


Oppervlakte reiniging

Een reiniging is de basis voor een gezonde huid. Waarom een reiniging? Op de huid bevindt zich vuile luchtdeeltjes, crème restjes, make-up, huidvet, zweet etc. Al dat vuil moet verwijderd worden. Het is daarom ook belangrijk om de huid 's ochtends en 's avonds te reinigen.

 

Dieptereiniging

Een dieptereiniging verdunt de hoornlaag en verwijderd dode huidcellen. Hierdoor kunnen ingrediënten beter opgenomen worden in de huid. Bovendien voelt de huid meteen gladder en zachter aan. Bij dit onderdeel gebruiken wij vaak een stoomapparaat erbij. Dit is een voorbehandeling voor het verwijderen van onzuiverheden. Doordat de huid verweekt wordt, is de huid ook zachter en is het makkelijker om onzuiverheden te verwijderen. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit wordt niet geadviseerd bij iemand met een gestuwde huid of verwijde bloedvaatjes.

 

Onzuiverheden verwijderen

Het verwijderen van mee-eters (blackheads en whiteheads), milia en pustels. Hiermee vermindert je onzuiverheden, verfijn je je huidstructuur en voorkom je het verspreiden van nog meer pustels of ontstekingen. De huid kan na het verwijderen van onzuiverheden ''erger'' lijken omdat er een reactie op ontstaat door het verwijderen. Dit is heel normaal en trekt de volgende dag weer weg.

 

Gelaatsmassage

Het doel van een gelaatsmassage is om u helemaal tot rust te laten worden en de doorbloeding van de huid te stimuleren, huidcellen worden actiever, ingrediënten van verzorgingsproducten worden goed in de huid opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd. De vastzittende spieren in de nek en schouders worden ook los gemasseerd. Kortom, een ontspanningsmoment voor uzelf.

 

Masker

Een boost vol met verzorgende ingrediënten aangepast op de huidtype en behoeftes van uw huid. De huid voelt merkbaar gladder en gehydrateerd aan.

 

Dagverzorging

Een dagverzorging hydrateert en beschermt je van invloeden van buitenaf. Wij adviseren een dagverzorging die aangepast is op de huidbehoeftes van uw huid. Dat kan ook in cominatie zijn met een doelgerichte serum en/of oogcrème.

 

Wij bieden ook losse modules aan zoals harsen in het gelaat, wenkbrauwen modelleren (d.m.v. harsen en/of epileren) en het verven van de wenkbrauwen en wimpers. Bekijk Schoonheidsbehandelingen of Tarieven wat uw gewenste (combinatie) behandeling voor u gaat kosten.