Over Schoonheidssalon Beauty Frame


Bij schoonheidssalon Beauty Frame wordt u vakkundig behandeld door gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialiste Nhu Nguyen. Ik was altijd bezig geweest met het beste in anderen naar voren te halen. Het was altijd voor mij een droom geweest om een eigen schoonheidssalon te hebben.

 

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met beauty. Toen ik klaar was met de middelbare school wist ik al wat ik wilde doen. Ik besloot om de opleiding Schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Nadat ik mijn schoonheidsopleidingen heb behaald heb ik een jaar in een parfumerie gewerkt. Het heeft me veel geholpen met het verkopen en adviseren van verschillende producten en make-up. Vanuit daar heb ik altijd wenkbrauwen interessant gevonden en omdat ik er zelf altijd mee struggle ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in de permanente make-up wereld.

 

Regelmatig volg ik nog bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkeling en trends. Hiermee vergroot ik mijn kennis om meer te kunnen bieden aan mijn klanten en eventueel te kunnen helpen met eventuele vragen of problemen.

 

Bij Beauty Frame staan we geregistreerd als GGD Goedgekeurd. Dat houdt in dat wij een vergunning hebben van de GGD om permanente make-up te mogen uitvoeren en werken onder strenge hygiënische voorwaarden en volgens de richtlijnen voor Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Ook zijn we aangesloten bij de ANBOS. Hier staan we geregistreerd als gediplomeerde schoonheidsspecialiste met een acné specialisatie. Als kernlid staan wij voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis.

 

Behaalde diploma's, certificaten en registraties

2014 Schoonheidsspecialiste
2015 Allround Schoonheidsspecialiste
- Specialisatie: Acnè, pincement massage, shiatsu massage
2016 Nouveau Contour | Allround Micropigmentation Specialist
- Basic eyebrow shading, eyeliner, lipliner
2016 Nouveau Contour | Advanced Brows
- Hairstroke machinaal
2019 Dutch Art Avenue | Ombre Brows
2019 GGD Goedgekeurd | Veilig tatoeëren en piercen
2020 Lid van de ANBOS organisatie
2020 Thuya | Brow Lamination
2020 ANBOS | Nascholing Acné
2020 COMING SOON

Klik op de icoon voor meer informatie over de organisatie