Deluxe Treatments


Jelly Brow Mask


Jelly Brow Mask is een nieuw product in de wenkbrauw-wereld en deze behandeling wil je niet missen! Verwen en gun jezelf een zen momentje tijdens of als afsluiting van jouw wenkbrauw behandeling (Classic Brow, Hybrid Brow of Brow Lamination).

 

Jelly Brow Mask zitten vol met voedende, veganistische ingrediënten, vitamines en mineralen om je huid te voeden en te beschermen. Je ervaart een luxe, soothing, spa momentje voor je wenkbrauwen om tot rust te komen terwijl de Jelly Brow Mask zijn werking doet.

 

Geschikt voor alle huidtypes en verminderd roodheden en huidirritaties na het waxen.

☁️ Hydraterend
☁️ Kalmerend
☁️ Verkoelend
☁️ Rustgevend
☁️ Verzachtend
☁️ Voedend

 

Werkwijze

Als eerst brengen wij de Brow Serum aan op de huid vol met actieve ingrediënten die de haargroei stimuleert en tegelijkertijd ook kalmeert. Dit masseren wij kort in. Vervolgens wordt de Jelly Brow Mask aangebracht waardoor de Brow Serum ingekapseld wordt. Je kan dit masker vergelijken met een parafine masker doordat de huid volledig wordt afgesloten en geen lucht bij komt stimuleer je de doorbloeding in de huid waardoor de Brow Serum goed in de huid opgenomen wordt.

 


Brow Massage

Ontspanningsmassage van de wenkbrauwen, frons, voorhoofd, haarlijn en slaap. Eventueel ook de ogen mocht je geen oogmake-up op hebben. Stimuleert de haargroei van de wenkbrauwen en vermindert stress en hoofdpijn.

Hoofdhuid Massage

Een hoofdhuid massage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar stimuleert tegelijkertijd de haargroei. De aanrakingen stimuleren de bloedsomloop, waardoor een verbeterde zuurstoftoevoer naar de haarfollikels zorgt voor een mooie, glanzende en gezonde bos haar.


Deluxe Treatments Prijs
Jelly Brow Mask € 10
Brow massage | 10 min. €7,50
Hoofdhuid massage | 10 min. €7,50

Massages zijn enkel te boeken met de Jelly Brow Mask