Deepliner - Infralash


Deepliner, ook wel Infralash genoemd, is een strak dun lijntje tussen die wimperhaartjes. Doordat het tussen de wimpers wordt gezet lijken je wimpers daardoor optisch voller. Het effect is heel natuurlijk en het laat (de kleur van) je ogen meer spreken. Ideaal wanneer je geen make-up draagt of er niet goed in bent, allergisch bent voor oogmake-up, lens en/of bril drager bent of een actieve lifestyle hebt.

 

Deepliner blijft tussen 1,5 tot 3 jaar mooi en goed zichtbaar. Het voordeel van eyeliners is dat ze nooit helemaal weg gaan maar ze worden door de jaren iets doffer of vaal (afhankelijk van huidtype, lifestyle en externe factoren).

 

SPMU | Deepliner Prijs
Deepliner boven incl. nabehandeling € 195
Deepliner onder incl. nabehandeling € 175
Deepliner | Boven + Onder incl. nabehandeling € 325
Extra Touch-up € 50
Touch-up binnen 1 jaar € 100
Touch-up binnen 1,5 jaar € 125
Touch-up binnen 2 jaar € 150
Touch-up na 2 jaar Volledige prijs
Aanbetaling vereist € 50

Nieuwe behandeling zijn inclusief 1 nabehandeling. De aanbetaling wordt op de dag van de behandeling verrekend


Nabehandeling

Elke huid is anders en de genezing zal bij iedereen verschillend zijn. We weten dus nooit van te voren hoe het pigment in de huid pakt. Het kan zijn dat er sommige plekjes niet goed heeft gepakt. Na 6-8 weken volgt er dan een nabehandeling. We werken het dan mooi bij naar jouw wensen en zetten de puntjes op de i zodat je er langer plezier van hebt. Een nabehandeling is noodzakelijk voor een optimaal resultaat.

 

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Voor de behandeling:

 • Geen koffie, energiedrank of andere dranken waar cafeïne in zit
 • 48 uur geen bloedverdunners en pijnstillers
 • 1 week geen zonnebank / overmatige zon
 • Plan je SPMU afspraak minimaal 2 weken voor en na COVID19 vaccinatie omdat je eventuele negatieve bijwerkingen kunt krijgen op je behandeling. Dit is volledig op eigen risico.

 

Heb je lenzen? Het advies om geen lenzen te dragen op de dag van je afspraak. I.v.m. infectiegevaar ook 48 uur je bril dragen / geen lenzen.


Heb je wimperextentions? Graag minimaal 3 weken van te voren laten verwijderen zodat de wimpers weer kunnen herstellen voor de Deepliner. De huid is volledig herstelt na 6 weken. Ons advies is ook om 6 weken na de nabehandeling / touch-up mee te wachten met wimperextentions of lash lift i.v.m. infectiegevaar.

 

Wil je toch iets op je ogen tijdens je herstelperiode? Omdat oogmake-up niet toegestaan is na de behandeling is het wel mogelijk om een Lash Lift behandeling te laten doen. Bij voorkeur minimaal 1 week voor je deepliner afspraak.

 

Nazorg

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Door de naald ontstaat er kleine wondjes in je huid. Hygiëne is daarom heel belangrijk.

 • 48 uur na de behandeling geen lenzen dragen, draag een bril
  1 week de wenkbrauwen droog en schoon houden, niet sporten
 • Niet aan de korstjes zitten!
 • Wanneer het volledig verveld is, is nat maken en oogmake-up weer toegestaan
 • 4 weken geen sauna en zon(nebank), overmatige zon vermijden
 • Mocht het nat worden, voorzichtig droog deppen met een schone handdoek of tissue

 

Voordat je een afspraak maakt of een vraag wilt stellen, voor meer informatie lees ook: