Over Nhu


Mijn naam is Nhu. Ik ben van Vietnamese afkomst en ben geboren en opgegroeid in Limburg. Inmiddels woon ik in Roermond en heb ik ook mijn eigen salon gevestigd in het centrum van Roermond!

 

Ik heb altijd gedroomd om een eigen salon te hebben en ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn klanten en carrière. Ik ben gespecialiseerd in wenkbrauwen en doe voornamelijk wenkbrauw styling en semi permanente make-up. Wat ik zo leuk vind aan wenkbrauwen is dat je iemands gezichtsuitdrukking helemaal kan veranderen door minimale verandering.

 

Na jaren veel ervaring te hebben opgebouwd en opleidingen en cursussen te hebben gevolgd kan ik mezelf nu een Browtransformator of Brow Healer noemen. Ik weet als geen ander hoe eng het is om je wenkbrauwen te laten doen door iemand anders. Bij mij hoef je daar geen zorgen te maken want ik zal je altijd op je gemak laten voelen en ervoor zorgen dat je met fleeky brows bij mij de salon uit loopt. Ik ben trots op het feit dat ik regelmatig nog trainingen volg om op de hoogte te blijven op de nieuwste trends en behandelmethodes.

 

Naast mijn passie en liefde voor wenkbrauwen heb ik ook een passie voor eten. De liefde door de maag, haha! ;) Als gevolg van een foodie vind ik het leuk om nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Reizen is nog iets wat ik nog niet veel heb gedaan maar wel graag nog wil doen. Het lijk mij zo gaaf om heel Azië af te reizen! Ook hou ik me graag bezig met spiritualiteit en astrologie. Ik gebruik deze tools om meer zelfkennis en zelfliefde op te doen.

 

Ben jij bereid om de wenkbrauwen van je dromen te hebben en tijdens je behandeling te praten over reizen, eten, spiritualiteit en astrologie? Boek dan hieronder je afspraak want ik kan niet wachten om je te verwelkomen in mijn salon!