Semi Permanente Make-up


Micropigmentatie of semi permanente make-up (SPMU) is een manier om er blijvend verzorgd uit te zien. Het is een pigmentatiemethode waarmee pigmenten vlak onder de opperhuid wordt aangebracht. Met een ultra dunne steriele naald en een speciale veilige huidvriendelijke pigment wordt het in de huid gebracht in de juiste kleur en op de juiste plaats. Samen met jou wordt er bepaald welke kleur en vorm bij jou past aan de hand van jouw huid, haarkleur en wensen.

 

Bij Beauty Frame zijn wij gecertificeerd in Ombre Powder Brows. Bij deze SPMU techniek worden de wenkbrauwen gepigmenteerd in een poederig effect die natuurlijk overloopt van de voorzijde licht naar donker op het uiteinde van de wenkbrauwen. We werken subtiel laag voor laag zonder de huid te beschadigen. Je huid ervaart geen trauma en zal snel genezen. Het is geschikt voor alle huidtypes en blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar mooi (afhankelijk van de huid, lifestyle en externe factoren)

Voordelen van semi permanente make-up:

  • Wake up with make-up!
  • Tijdbesparing
  • Corrigeert schoonheidsfoutjes
  • Accentueert je natuurlijke schoonheid
  • Je ziet er altijd verzorgd uit
  • Uitlopende make-up is verledentijd
  • Ideaal voor brildragers / slechtziend
  • Actieve levensstijl
  • Het verbergt littekens
  • Expressie terugkrijgen bij haarverlies

 


Semi Permanente Make-up Prijs
Ombré Powder Brows incl. nabehandeling € 329
Aanbetaling vereist € 50

De aanbetaling wordt op de dag van de behandeling verrekend


Nabehandeling

Elke huid is anders en de genezing zal bij iedereen verschillend zijn. We weten dus nooit van te voren hoe het pigment in de huid pakt. Het kan zijn dat er sommige plekjes niet goed heeft gepakt en meer pigment nodig heeft of dat u de vorm en/of kleur een beetje wilt aanpassen. Die kleine aanpassing is meestal nodig. Er volgt na 6 weken (tot 8 max. weken) een nabehandeling. We werken het dan mooi bij naar jouw wensen en zetten de puntjes op de i zodat je er langer plezier van hebt. Een nabehandeling is noodzakelijk voor een optimaal resultaat.

 

Aanbetaling

Bij het maken van een afspraak van een SPMU behandeling wordt er verzocht om vooraf een voorschot te betalen van €50. Dit doen we zodat jouw afspraak gegarandeerd vast staat. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen, pas dan staat jouw afspraak vast. De aanbetaling wordt verrekend, dus het restante bedrag wordt na de behandeling betaald. Mocht je verhinderd zijn dan vervalt de aanbetaling en wordt er in geen enkel geval terugbetaald. Let op: Geen aanbetaling = Geen afspraak!

 

GGD Goedgekeurd

Bij Beauty Frame staan we geregistreerd als GGD Goedgekeurd. Dat houdt in dat wij een vergunning hebben van de GGD om permanente make-up te mogen uitvoeren en werken onder strenge hygiënische voorwaarden en volgens de richtlijnen voor Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Het is daarom belangrijk dat je door een vakkundige schoonheidsspecialiste behandeld wordt, die ook weet waar die mee bezig is. Doe daarom ook altijd je eigen reseach voor uw eigen veiligheid.

 

Voordat je een afspraak maakt of een vraag wilt stellen, voor meer informatie lees ook: