Semi Permanente Make-up


Tegenwoordig is semi permanente make-up onmisbaar in het dagelijkse leven. Micropigmentatie of semi permanente make-up (SPMU) is een manier om blijvend verzorgd uit te zien. De bedoeling is dan ook om je natural beauty naar voren te halen en te accentueren. Het is een pigmentatiemethode waarmee pigmenten vlak onder de opperhuid wordt aangebracht. Met een ultra dunne steriele naald en een speciale veilige huidvriendelijke pigment wordt het in de huid gebracht. Samen wordt er bepaald welke kleur en vorm bij jou past aan de hand van jouw huid, haarkleur en wensen.

Voordelen van semi permanente make-up:

  • Je ziet er altijd verzorgt uit want het accentueert je natuurlijke schoonheid

  • Het bespaart veel tijd in de ochtend

  • Het is waterproof dus uitlopende make-up is verleden tijd. Ideaal voor brildragers, slechtziend of als je een actieve lifestyle heb

  • Het corrigeert schoonheidsfoutjes zoals de symmetrie, vorm, geeft expressie terug in het gezicht

 


GGD Goedgekeurd

Bij Beauty Frame staan we geregistreerd als GGD Goedgekeurd. Dat houdt in dat wij een vergunning hebben van de GGD om permanente make-up te mogen uitvoeren en werken onder strenge hygiënische voorwaarden en volgens de richtlijnen voor Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Het is daarom belangrijk dat je door een vakkundige schoonheidsspecialiste behandeld wordt, die ook weet waar die mee bezig is. Doe daarom ook altijd je eigen reseach voor uw eigen veiligheid.

 

Voordat je een afspraak maakt of een vraag wilt stellen, voor meer informatie lees ook: