Ombre Powder Brows


Bij Beauty Frame zijn wij gecertificeerd in Ombre Powder Brows. Bij deze SPMU techniek worden de wenkbrauwen gepigmenteerd in een poederig effect die natuurlijk overloopt van de voorzijde licht naar donker op het uiteinde van de wenkbrauwen. We werken subtiel laag voor laag zonder de huid te beschadigen. Je huid ervaart geen trauma en zal snel genezen. Het is geschikt voor alle huidtypes en blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar mooi (afhankelijk van de huid, lifestyle en externe factoren.

 

Before
Direct na de eerste behandeling
SPMU | Ombre Powder Brows Prijs
Ombré Powder Brows incl. nabehandeling € 400
Touch-up binnen 1 jaar € 175
Touch-up binnen 1,5 jaar € 200
Touch-up binnen 2 jaar € 250
Touch-up na 2 jaar Volledige prijs
Aanbetaling vereist € 50/€100

Nieuwe behandeling zijn inclusief 1 nabehandeling. De aanbetaling wordt op de dag van de behandeling verrekend


Nabehandeling

Elke huid is anders en de genezing zal bij iedereen verschillend zijn. We weten dus nooit van te voren hoe het pigment in de huid pakt. Het kan zijn dat er sommige plekjes niet goed heeft gepakt. Na 6-8 weken volgt er dan een nabehandeling. We werken het dan mooi bij naar jouw wensen en zetten de puntjes op de i zodat je er langer plezier van hebt. Een nabehandeling is noodzakelijk voor een optimaal resultaat.

 

Aanbetaling

Bij het maken van een afspraak van een SPMU behandeling wordt er verzocht om vooraf een voorschot te betalen van €50. Dit doen we zodat jouw afspraak gegarandeerd vast staat. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen, pas dan staat jouw afspraak vast. De aanbetaling wordt verrekend, dus het restante bedrag wordt na de behandeling betaald. Mocht je verhinderd zijn dan vervalt de aanbetaling en wordt er in geen enkel geval terugbetaald. Let op: Geen aanbetaling = Geen afspraak!

 

Voordat je een afspraak maakt of een vraag wilt stellen, voor meer informatie lees ook: