Visagie


Ga je binnenkort trouwen? Of heb je binnenkort een bruiloft, feestje, gala of andere speciale gelegenheden? Vind je het lastig om jezelf op te maken of wil je toch je make-up anders gedaan hebben dan dat je gewend bent? Bij Beauty Frame ben je op het goeie adres voor visagie! Wij vinden het bijzonder om voor je mooie moment je make-up te mogen verzorgen. Op zulke bijzondere momenten wil je namelijk stralen en je nog mooier voelen. Wij luisteren graag naar je wensen en behoeftes en vinden het ook belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft maar dan nog nèt iets anders. Wij zorgen ervoor dat u op die dag de beste versie van jezelf wordt!


Glam Make-up  |  €35

Een uitgebreide avond make-up voor een feest of speciale gelegenheden. Hier wordt de make-up tot in de puntjes verzorgt inclusief kunstwimpers.

 

Bridal Make-up  |  €150

Bruidsmake-up voor de bruid incl. proefmake-up. Hier worden 2 afspraken voor gemaakt: vooraf en op de trouwdag. Bij de proefmake-up wordt er besproken wat de wensen en behoeftes zijn en we brengen ook de make-up aan. Dit is wel van groot belang zodat het proces sneller gaat op de grote dag en dat we niet bij elk onderdeel te lang bij stilstaan.

 

Bridal Make-up op locatie  |  v.a. €250

Bruidsmake-up op locatie incl. proefmake-up. Hier worden 2 afspraken voor gemaakt: vooraf (dit mag in de salon zijn of op locatie) en op de trouwdag. Mocht je gedurende dag nog een touch-up willen, dan is dat mogelijk en komen er nog extra kosten bij (afhankelijk van de situatie en planning). Reiskosten: €0,35 per km.

 

Guest Make-up  |  €30 p.p

Make-up die je voor bruidsmeisjes, familie of vrienden bij wilt boeken. Bijboeken alleen mogelijk bij bridal make-up (op locatie).